BENJAMIN MOORE

Mereu vopsea de calitate. Mereu mai bună decât ieri.
La Benjamin Moore rămânem fideli aceleiași viziuni încă din 1883, de la fondarea primului magazin Benjamin Moore în SUA: producem vopsele și finisaje de cea mai bună calitate. Fiecare produs este proiectat pentru a servi unui scop bine delimitate, pentru a livra beneficii foarte specifice. Performanțele superioare ale fiecărei vopsele Benjamin Moore sunt date de grija noastră pentru rezultatele pe care și le doresc clienții noștri, astfel că vopselele Benjamin Moore sunt cunoscute nu doar pentru culorile lor vibrante ci și pentru aderența lor, pentru durabilitatea, pentru lavabilitatea și nu în ultimul rând pentru longevitatea lor.

Fiecare produs este proiectat pentru a servi unui scop bine delimitat, pentru a livra beneficii foarte specifice. Performațele superioare ale fiecărei vopsele Benjamin Moore sunt date de grija noastră pentru rezultatele pe care și le doresc clienții noștri, astfel că vopselele Benjamin Moore sunt cunoscute nu doar pentru culorile lor vibrante, ci și pentru aderența lor, pentru durabilitatea, pentru lavabilitatea și nu în ultimul rând pentru longevitatea lor.


Produse de interior / Vopsea Interior:
Ecostyle vopsea ecologica pe baza de apa cu finisaj mat

Eco Style Soft Matte este o vopsea de top lavabila si ecologica, 100% acrilica, ideala pentru decoratiuni si amenajari interioare. Este inodora, nu contine amoniac, excelenta pentru scoli, gradinite, spitale, birouri, case, apartamente.

Vopsea emulsionata cu finisaj

Vopsea lavabila ecologica pentru interior, de calitate superioara, care dupa uscare capata un luciu elegant cu efect de coaja de ou. Se poate folosi pe ipsos, beton, caramida, zidarie, gips si lemn, in decoratiuni si amenajari interioare.

Vopsea emulsionata mata – alb

Vopsea lavabila, de calitate superioara, 100% acrilica, ce produce o finisare eleganta si uniforma pe ipsos, beton, caramida, gips si lemn. Are miros placut, se aplica usor, contine o formula rezistenta la stropii de apa, se usuca repede, acopera foarte bine suprafata si se poate curata cu apa si sapun.

Vopsea regal, finisaj mat satinat pentru pereti – alb

O vopsea lavabila de calitate superioara, special conceputa pentru amenajari interioare (apartamente, case); cu un finisaj elegant, uniform, mat, se aplica la interior pe tencuiala pregatita in mod corespunzator, pe beton, zidarie, caramida, placi de regips si lemn.

MOORE’S - VOPSEA PENTRU INTERIOR PE BAZA DE LATEX ACRILIC PENTRU BAI SI BUCATARII

Vopsea 100% acrilica de calitate superioara pentru bucatarii, bai, precum si pentru alte incaperi cu umiditare sporita. Proiectat pentru a avea o buna aderenta peste suprafetele curate si dure cat si pentru a rezista formarii mucegaiului.

SUPERSPEC - Vopsea Cu Finisaj Mat pentru Interior

Vopsea de inalta calitate care produce un finisaj mat,uniform,frumos,pe suprafete din gips, beton, caramizi, zidarie, gips carton, lemn,pregatitie corespunzator

MOORE’S - Diluant Acrilic Pe Baza De Latex

Diluant acrilic pe baza de latex, care poate produce o gama variata de efecte speciale, false sau vechi, daca se combina cu coloranti sau vopsele pe baza de apa. Poate fi folosita si sub finisari pe baza de latex sau alkidice. Nu contine plumb.

BENWOOD - STAYS CLEAR Lac Acrilic Poliuretanic pentru Lemnul de Interior

Lac pe baza de apa,de calitate superioara,care combina calitatile acrilice si poliuretanice pentru a asigura eficienta si durabilitate fara efect de ingalbenire.Se usuca repede avand un miros slab.Se poate folosi pe podele vechi sau recent lacuite sau pe alte suprafete de lemn.

MOORESTYLE - Vopsea poliuretanica cu finisaj satinat pentru lemn si metal- interior/exterior

Vopsea acrilica cu finisaj satinat, de calitate superioara pe baza de apa. Prezinta o excelenta conservare a culorii si este rezistenta la intemperii. Se usuca rapid transformandu-se intr-o suprafata dura, dar permitand materialului sa respire. Nu ingalbeneste, este lavabila si nu emana miros in timpul aplicarii.

MOORESTYLE - VOPSEA ACRILICA POLIURETANICA PENTRU LEMN SI METAL,INTERIOR/EXTERIOR

Vopsea acrilica mata, de calitate superioara. Prezinta o excelenta conservare a culorii si este deasemenea rezistenta la diferinte conditii meteorologice. Se usuca repede, transformandu-se intr-o suprafata dura dar permitand materialului sa respire. Nu ingalbeneste, nu are miros in timpul aplicarii si este lavabila. Se poate folosi pe straturile amorsate anterior cum ar fi constructii de lemn, metal sau pereti.

MOORESTYLE - Vopsea poliuretanica cu finisaj lucios pentru lemn si metal- interior/exterior

Vopsea acrilica cu finisaj lucios pentru lemn si metal pe baza de apa prezinta o excelenta conservare a culorilor si este rezistenta la intemperii. Se usuca repede transformandu-se intr-o suprafață dura care permite suportului sa respire, nu se ingalbeneste, este lavabila fără miros în timpul aplicării. Utilizata pe suprafete amorsate sau anterior vopsite de lemn, metal şi pereţi.

REGAL - AquaVelvet Vopsea cu finisaj “Efect Coaja de Ou”

Vopsea de calitate superioara care confera un luciu elegant, asemanator cojii de ou. Se poate utiliza pe ipsosul bine pregatit, beton, zidarie, caramida, placi de gips, lemn si metal.

Studio Finishes - Vopsea Texturata-Efect de Nisip

Un finisaj cu textura nisipoasa, deja preparat, pe baza de latex,pentru a fi folosit in interior ,pe placi aglomerate, rigips, metal si lemn vopsit anterior sau amorsat; beton sau placi turnate,noi sau vopsite anterior.

Studio Finishes - Efect de Stralucire

Efectul de stralucire latex 311 de la Studio Finishes este un strat trasparent cu luciu slab care adauga o sclipire iridiscenta fantastica, oricarei suprafete de vopsit sau camere din casa dumneavoastra.

Studio Finishes - Vopsea cu efect “Tabla de Scris”

Vopseaua cu efect de “tabla de scris”- 307 din gama Studio Finishes este un finisaj care trasforma orice suprafata interioara intr-o tabla de scris.

Studio Finishes - Vopsea Metalica pe Baza de Latex

Este o vopsea acrilica pe baza de email, creata sa produca efecte metalice speciale. Este recomandata pentru interior, pe suprafetele vopsite deja cum ar fi:pereti, tavane, ornamente. Aplicati oriunde doriti un efect metalic.

Studio Finishes - Diluant pe Baza de Latex

Diluantul pe baza de latex 408 Studio Finishes este un aditiv acrilic creat sa mareasca timpul de lucru al amestecurilor de bait sau vopsea.Recomandat pentru a produce efecte unice, a adauga un timp de lucru crescut si profunzime tuturor tipurilor de lucrari de specialitate.

Flat Latex Vopsea Cu Finisaj Ultra Mat pentru Tavane

Vopsea de inalta calitate care produce un finisaj ultra mat,uniform,frumos,pe suprafete din gips, beton, caramizi, zidarie, gips carton, lemn,pregatitie corespunzator

 
 

Produse de interior / Amorse:
Amorsa 100% acrilica rezistenta la alcali – alb

Amorsa colorabila, 100% acrilica, pentru amorsarea si izolarea betonului si zidariei noi. Rezistenta la alcalinizare care poate cauza deteriorarea prematura a vopselei.

Amorsa acrilica multifunctionala – alb

Amorsa 100% acrilica, de calitate superioara, special conceputa pentru amenajari si decoratiuni interioare, care adera pe o vasta gama de substraturi, atat interioare cat si exterioare. Se foloseste pe pereti, lemn, ipsos, beton, gips, tigla si ceramica, metale neferoase, sticla si PVC rigid.

MOORWOOD - Baiț cu Efect de Tratament pentru Petele de Lemn

Baiţ colorant pe bază de apă, fara miros, alcatuit din răşini speciale. Profunzimea şi claritatea nuanţei evidenţiază modelul natural şi caracteristicile fibrei lemnoase. Se caracterizeaza printr-o pătrundere uniformă şi uscare rapidă.

MOORWOOD - Grund Abraziv pentru Lemn – Pe Baza de Apa

Grund abraziv pentru lemn, bazat pe apa, cu uscare rapida, contine rasini speciale care inlocuiesc sistemul traditional alcatuit din doi solventi

Aqua Grip - Amorsa Acrilica Microionizata

O amorsa de calitate superioara pe baza de apa, microionizata, pentru interior si exterior, cu penetratie puternica, adezivitate crescuta, rezistenta alcalina mare, pelicula aerisita.

MOORE’S - K & B AMORSA FUNGICIDA PENTRU INTERIOR, BAIE SI BUCATARIE

Amorsa 100% acrilica, de calitate superioara, destinata folosirii in locurile in care e posibila dezvoltarea mucegaiului. Confera o excelenta aderenta si etansare si poate fi aplicata sub vopselele acrilice sau de email, precum si peste suprafetele mai vechi sau recent vopsite.

MOORESTYLE - Amorsa-Multifunctionala

Amorsa alchidica coloranta, multifunctionala folosita pentru pereti de ipsos si lemn,ca un strat intermediar pe metal amorsat cat si pe suprafete vopsite anterior. Rezistenta la bait, aderenta deosebita, opacitate extinsa, putand fi usor de sablat. Poate fi folosita cu ambele straturi de acoperire acrlic, Lemn si Metal Email.

MOORESTYLE - Amorsa (Grund) pentru Lemn,Interior/Exterior

Substrat alchidic cu o fluiditate omogena de calitate superioara folosit pentru lemn.Este folosit la pregatirea peretilor de ipsos.Este usor de sablat, are opacitate intensa si o buna retinere.Aceste combinatii il fac ideal pentru a fi folosit la ambele straturi de acoperire;acrilic,Lemn si Metal Email.


Produse de exterior:
MOORLASTIC - Vopsea 100% Acrilica Elastomerica Etanseizanta

Vopsea elastometrica, impermeabila,100% acrilica,foarte rezistenta, care ofera un finisaj cu luciu scazut, betonului prospat vopsit sau vopsit in prealabil, zidariei si peretilor din caramida, precum si metalului sau lemnului.

MOORE’S - Lac Acrilic Siliconat pentru Beton si Piatra

Lac pe baza de solventi facut din rasini acrilice siliconice care dau un finisaj luminos discret suprafetelor poroase. Proiectata pentru o retinere de durata a culorii, se aplica usor, culorile sale permitand o uscare rapida, patrunzand in suprafata pe care se aplica.

MOORWOOD - Bait cu Efect de Tratament pentru Conservarea Lemnului pe baza de Apa

Conservant de impregnare a lemnului, pe baza de apa, caracterizat prin putere mare de patrundere, elasticitate si uscare rapida. Asigura o acoperire rezistenta si permite lemnului sa respire.

MOORWOOD - Lac Acrilic pentru Lemn pe Baza de Apa

Lac pentru lemn, pe baza de apa, de calitate superioara, impermeabil, transparent, caracterizat prin putere mare de patrundere, rezistent la intemperii, realizeaza o pelicula care nu ingalbeneste si lasa lemnul sa respire. Realizat cu filtru de ultraviolete pentru a respinge razele ultraviolete distructive ale soarelui.

MOORE’S - Lac Acrilic Poliuretanic pe baza de Apa pentru Piatra si Beton

Lac acrilic poliuretanic, pe baza de apa, fara miros si cu proprietatea de a nu ingalbeni. Previne aparitia petelor. Aplicata direct pe piatra naturala, confera o protectie de lunga durata.

SUPERSPEC Amorsa Stabilizatoare pentru Exterior

Un produs pigmentat, pe baza de solvent acrilic, folosit pentru amorsarea si impermeabilizarea suprafetelor din beton si zidarie. Penetreaza suprafetele proaspete sau mai vechi, beton, gips, caramizi,e tanseizand suprafata.

MOORE’S -RUST AWAY Convertor de rugina,pentru interior/exterior

Produs pe baza de apa ce formeaza o pelicula care transforma rugina intr-un complex de fier inert. Acest strat confera dubla-protectie printr-o singura aplicare: transforma rugina existenta intr-o pelicula protectiva si confera protectie impotriva formarii ruginii.

MOORSHIELD NANO - Vopsea Elastomerica Termo-Izolanta

Vopsea nanotehnologica,pionier elastomeric,ce ofera termo-izolatie, partitionare si un grad ridicat de reflexie Este un produs bazat pe noua tehnologie cu microsfere reflecorizante izolate,ce se clasifica in categoria culorilor reci.

MOORSHIELD - Vopsea 100% Acrilica Pentru Zidaria de Exterior Finisaj Mat

Vopsea acrilica 100% pentru exterior cu proprietati exceptionale de rezistenta la intemperii. Recomandat pentru suprafetele de zidarie precum ipsos, beton, caramida si lemn. Ideal pentru cladirile din beton cu expunere la mare. Aplicarea unui singur strat se usuca permitand materialului sa respire si sa reziste la golurile de aer.

MOORESTYLE - Grund Antirugina Pentru Interior/Exterior

Un grund anti-corosiv pe baza de alchizi, pentru fier,beton nou sau vopsit anterior, fier afectat de intemperii si alte suprafete metalice. Pigmentii stabilizatori netoxici protejeaza metalul impotriva ruginei si coroziunii, iar aderenta remarcabila a peliculei izoleaza scurgerile daunatoare.

MOORESTYLE - Vopsea cu finisaj Mat pentru Lemn si Metal

Vopsea alchidica de calitate superioara recomandata pentru lemn si metal dar si pentru suprafete amorsate. Finisaj decorativ mat combinat cu o excelenta putere de acoperire, durabilitate si rezistenta la spalare.

MOORESTYLE - Vopsea cu Finisaj Satinat pentru Lemn si Metal

Vopsea alchidica de calitate superioara cu rezistenta indelungata atat in interior cat si la exterior.Recomandata pentru suprafete amorsate din lemn sau metal. Prorpietatile excelente de aplicare asigura o uscare rapida si durabilitate. Avand un miros slab,face ca aplicarea de interior sa fie placuta.

MOORLASTIC - Vopsea Acrilica Elastomerica Etanseizanta

O vopsea acrilica 100%, impermeabila care ofera un înveliş rezistent, flexibil, proiectata special pentru acoperişuri din ţigle sau beton şi pentru suprafeţele asemanatoare.